طرز پخت استیک سوخاری,مواد لازم برای استیک سوخاری

بهترین استیک سوخاری بسیار خوشمزه و لذیذ

روش تهیه استیک سوخاری 
آماده سازی : 20 دقیقه  
پخت : 20 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه استیک سوخاری برای 4 نفر :

 گوشت گوساله (استیکی)250 گرم
 آرد2 فنجان
بکینگ پودر2 قاشق چای خوری
 جوش شیرین1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
نمک3/4 قاشق چای خوری
باترمیلک1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ1 عدد
سس تند1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده2 حبه
کره گیاهی3 فنجان
شیر4 فنجان
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه استیک سوخاری :
استیک را به ضخامت حدود 0.5 سانت برش دهید. بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل و نمک را در یک کاسه کم عمق جداگانه با هم هم بزنید. باترمیلک، تخم مرغ، سس فلفلی تاباسکو، و سیر را هم با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید. 2 فنجان آرد را در یک کاسه کم عمق بریزید. هر کدام از استیک ها را در آرد، سپس در خمیر، و دوباره در آرد بخوابانید. بگذارید هر یک از استیک ها به طور کامل با آرد پوشانده شوند.

یک ماهیتابه عمیق را به حرارت 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) برسانید. سپس استیک ها را تا جایی که رنگ آنها قهوه ای-طلایی شود در آن سرخ کنید (حدود 3 الی 5 دقیقه برای هر طرف).  استیک سرخ شده را روی یک برگه یا حوله کاغذی برای روغن زدایی قرار دهید. کره آب شده را از ظرف خارج کنید. بگذارید مقدار کمی از کره باقی بماند. (حدود 4/1 فنجان)

ظرف که در آن کمی کره وجود دارد را به حرارت متوسط رو به کم برسانید. آرد باقی مانده را به آن اضافه کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید، حرارت را به میزان متوسط افزایش دهید، مایه سوخاری را به بجوش بیاورید، تا زمانی که ضخیم شود (حدود 6 الی 7 دقیقه) طبخ را ادامه دهید. نمک و فلفل را به عنوان ادویه اضافه کنید.

استیک برای سرو شدن آماده است.

منبع : beryooni.com