مواد لازم برای پای بوقلمون،پخت پای بوقلمون

خوشمزه ترین پای بوقلمون

آموزش طرز تهیه پای بوقلمون  

آماده سازی و پخت پای بوقلمون : 80 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه پای بوقلمون :

 خمیر شیرینی2 عدد ( 2 لایه به اندازه ظرف مورد نظر )
کره4 قاشق غذا خوری
پیاز کوچک و خرد شده1 عدد
 ساقه کرفس خرد شده2 عدد
هویج برش خرده2 عدد
جعفری3 قاشق غذا خوری
آویشن1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
عصاره مرغ2 حبه
آب2 فنجان
سیب زمینی پوست کنده3 عدد
بوقلمون مکعب شده1 و 1/2 فنجان
آرد3 قاشق غذا خوری
شیر1/2 فنجان

طرز تهیه پای بوقلمون :
ابتدا فر را از قبل تا دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. خمیر پای را کمی با غاتک تخت کرده و فشار دهید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط 2 قاشق غذا خوری کره را آب کنید و  پیاز، کرفس، هویج، جعفری، پونه، و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس تا زمانی که سبزیجات نرم شوند هم بزنید تا پخته شود سپس حبه های عصاره مرغ و آب را به آن اضافه کنید. بگذارید مخلوط خوب پخته شود. سیب زمینی را اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد خوب پخته شوند.

در یک تابه متوسط، 2 قاشق غذا خوری کره باقی مانده را آب کنید. آرد را در تابه ریخته و هم بزنید سپس شیر را اضافه کرده و حرارت را بیشتر کنید. بوقلمون را به مخلوط اضافه کنید. سپس مخلوط بوقلمون را به سبزیجات اضافه کرده و خوب هم بزنید، پختن را تا زمانی که مخلوط غلیظ شود ادامه دهید. اجازه دهید مخلوط خنک شود سپس روی پای قرار دهید. روی پوسته بالایی رول را از مخلوط نهایی پر کنید. به منظور خروج بخار لازم است 4 شکاف در پوسته بالا و لبه های رول ایجاد کنید.

در فر که قبلا گرم کرده اید بگذارید برای 15 دقیقه بپزد. درجه حرارت فر را به 350 درجه فارنهایت برسانید. بعد از پختن شعله بالایی فر را روشن کرده تا روی پای طلایی شود .

منبع : beryooni.com